Dunakeszi Szimfonikus Zenekar, Magyarország

2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.

Levelezési cím:
2601 Vác, Pf. 297
+3630-221 7389
dkszimfonikus@gmail.com

Fő támogatóink:

   
Dunakeszi Város Önkormányzata

 

  Kiemelt hangversenyeink támogatója:

                                       

    www.nka.hu

 

 

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

 

                             

Fergeteges nőnapi operett gála a Váci Szimfonikus Zenekarral

2015.02.20 22:10

„Az operett a zenés műfaj különleges csodája. Fülbemászó zenei nyelven mesél a szerelemről és annak akadályairól. Álomba ringat, ugyanakkor elgondolkodtat.” /Kerényi Miklós Gábor/

Az operett műfaja hungarikum. Titka a nemzeti karakter melletti sokszínűségében rejlik. Örökérvényű, mert a felnőtt emberből soha nem tűnik el a tündérmese iránti vágy.  A Váci Szimfonikus Zenekar fergeteges Nőnapi operett gáláján egy különleges gyöngyszemekből összeállított értékes és szórakoztató operettfüzérrel várja kedves közönségét  2015. március 7-én 19 órai kezdettel a Piarista Gimnázium dísztermébe.

A műsorban fellép Vác város díszpolgára, az Igazi Primadonna, Kalocsai Zsuzsa, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. Rengeteg nagyszerű szerepet énekelt, és a világ minden pontján öregbítette a magyar operett hírnevét. A bonviván ezen az estén a különleges és kiváló hangi adottságú tenor Domoszlai Sándor lesz. A vidámságról a táncbetétekben is  bővelkedő műsorszámokkal a váciak által is nagyon kedvelt,  nagyszerű szubrett- táncos komikus páros, Teremi Trixi és Bozsó József gondoskodik. Jó kedvvel és szeretettel várja Önöket a Váci Szimfonikus Zenekar és Farkas Pál karmester!

Az előadásra jegyek 1800 Ft-os áron kaphatók a Bartók Béla Zeneiskola portáján és Tourinform Irodában.